Veilig en snel uw woonruimte verhuren

Veilig en snel uw woonruimte verhuren


Waarom uw woning verhuren via HousingSpots?

  • 80% van ons aanbod binnen 3 dagen verhuurd
  • Huurcontract conform huidige huurwet
  • Potentiële kandidaat huurders welke zijn gescreend op hun antecedenten
  • Vanaf 6% van de jaarhuur exclusief 21% btw met een minimum van €450,-
  • Voorkom leegstand

De verhuurmakelaar van HousingSpots is u graag van dienst

“Spotten en gespot worden”, dat is ons credo! Dit geldt zeker voor de huidige huizenmarkt in Utrecht en omgeving, waar vanwege het grote huuraanbod veel concurrentie is. De tijd van een woning op de website zetten en achterover leunen is definitief voorbij! Wij zijn een actieve verhuurmakelaar met een brede marketingstrategie!

Aanmelding Verhuur object

Als u ons de opdracht geeft om uw woning te verhuren,melden wij uw woning aan op onze eigen website housingspots.nl en diverse woning websites. Daarnaast bieden wij uw woning aan via mail naar ons brede netwerk van internationale bedrijven, makelaars en ingeschreven woningzoekenden.

Checken van huurders

Een woning verhuren lijkt makkelijk, maar dit wordt vaak onderschat. Zo is de verhuur juridisch vaak complex en is er vanwege het dwingende huurrecht veel minder mogelijk dan een eigenaar aanvankelijk denkt. Dus goed advies is belangrijk! Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren over de mogelijkheden in uw specifieke situatie, en we houden onze woningeigenaren actief op de hoogte van ontwikkelingen in de huurmarkt. Vaak kun je al problemen voorkomen door de achtergrond van een huurder te checken. Wij doen dit altijd! Potentiële huurders dienen hun paspoort en werkgeversverklaring, of andere documenten over hun inkomsten, te overhandigen alvorens wij overgaan tot het opstellen van de huurovereenkomst. Wij controleren deze documenten actief en bij twijfel zullen wij adviseren niet verder te gaan met een kandidaat-huurder.

HousingSpots draagt het AIRR keurmerk Goedgekeurd (ver)huren 2015

Om zeker te zijn dat HousingSpots een potentiële en betrouwbare kandidaat huurder voorstelt, screenen wij de kandidaat huurder op de volgende punten:

Kredietwaardigheidstoetsing:
Toetsing op de financiële kredietwaardigheid van de huurder.

Sociale toetsing:
Middels de AIRR valdidatie software hebben wij inzicht in de Nederlandse huurregisters. Relaties met een negatief verleden op basis van wangedrag en/of wanbetaling worden geregistreerd. Vervelende (ver)huurderszaken worden hierdoor inzichtelijk gemaakt.

Identiteitstoetsing:
Met deze check worden identiteitsdocumenten  gecontroleerd op juistheid. Vervalsing van documenten komen hierdoor direct aan het licht.

Juridische toetsing:
HousingSpots wordt continu geïnformeerd en waar nodig geassisteerd door de AIRR Juridische Desk in samenwerking met de bedrijfsjuristen van de DAS. Hierdoor is er inzage in jurisprudentie en aanpassingen in wet- en regelgeving. Huurcontracten worden zo ook te allen tijde juist opgesteld.

Meldt uw woonruimte direct aan 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *